SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS

SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS
keronsang liza mutiara sabah

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-Whatsupp 019-8013761 @ mesej FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN melalui vWhatsupp atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI

Khamis, 29 November 2012

TESTIMONI CUSTUMER2 YANG MENGUNAKAN KOLAGEN MENTAH ASLI RUMPAI LAUT SABAH


ANTARA TESTIMONI CUSTEMOR2 SEMUANYA BAGI FEEDBACK YANG BAGUS...JOM BACE
Liza Harun
Hasmawati Ramli
assalam
hari nie tie ada 1 terperasan kat tie....n bl bg tau hubby dia pun cakap benda yg sama
12:27pm
Hasmawati Ramli
tie ada bengkak kelenjar tiroid sejak umur 17 tahun lg...pegi cek kat hosp memang ada bengkak tu tp masih di tahap normal ..bengkak tu masa tu x ketara sangat...lmasa mengandung bengkak masih ada n bertambah lg n doktor bt ujian still masih sama..n doktor nk ambik tisu di leher yg bengkak tu tp tie takut ..last tie x bt ujian tu...tie ada jugak berubat homopaty n doktor pun kata tie memang ada kebengkakkan kelenjar tiroid..doktor tu bg ubat utk kecutkan tp still benda yg sama...
12:31pm
Hasmawati Ramli
last tie dah malas nk berubat dgn homopaty tu sbb ubat dia terlalu mahal tp kalau ok x pa nie dash setahun makan still x dak perkembanagn last tie biaq jer lah...kan tie m,akan kolegen nie sj la mandi pg tadi n pegang utk tgk bengkak tu ...aik asal kecik jer rasa tgk cermin memang bengkak dah surut byk....n tunjuk kat hubby dia PUN CAKAP BENDA YG SAMA...wahhh syok sgt rasa sbb bengkak kelenjar tiroid nie ganggu sistem tubuh...skrg dah kurang byk sgt2 ..lega dah rasa sbb doktor pernah kata nk ambik tisu leher tu kalau still bengkak bl peknen nanti...
1:12pm
Liza Harun
akak share yek..tp x reti lak nk wat yg mcm org copy2 melalui fb.akak x tau lak rumpai laut tu power smpi cmtu sekali..cume yg akak tau ia boleh sembuhkn gout, btu karang, kencing manis (pada yg jaga pemakanan) kuruskn badan, kurangkn kolestrol, cerahkn kulit, sembuhkn luka dn parut, kurangkn tekanan drh tinggi, untuk yg sembelit dan resdung....rupanya rumpai laut ni boleh sembuhkn penyakit lain.
1:14pm
Liza Harun
ramai org x tau apa tu rumpai laut..ramai yg tnya x beracun ke? x de kesan sampingn ke, produk apa? dn apa yg d cmpor..
rumpai laut ni bkn produk ..ia mmc akar kayu gak lah kira adik beradik..bebas dir bhan2 kimia nd kita kene proses sndiri..lepas ni akak nk wat nota peneranagn apa tu rumpai laut..sbb rmaai yg x tau dn x fahm
1:14pm
Hasmawati Ramli
tie ada bc atekal yg blh surutkan bengkak kelenjar tiriod tu tp x sangka la menjadi..ingat sj2 jer org tulis..hehehhehe...

Hasmawati Ramli
tiedulu pun makan ubat mcm2 kelapa dara ru pun VCO pun makan abis sebotol tp ubat tu panas sikit tie sensetif dgn ubat panas sbb tie ada migrin yg teruk bl makan jenis herba selalunya panas tie akan migrin sampai kena injection baru ok...tu masa tie bg tau kat hubby tie nk makan pmc nie hubby kaji survey dulu...n bl cakap pmc nie sejuk baru dia bg makan tu yg terus order...selalu org pompuan nie kena makan yg panas2 tp tie terbalik lak..masa dlm pantang dulu pun tie demam sbb makan makjun last2 mak bg benda2 sejuk..tie makan bubur kacang ..tie makan air asam jawa..tie makan sayur tauge ikutkan semua tu dlm pantang x leh makan tp tie terpaksa makan sbb x tahan dengan ubat panas..tu bl cakap kat mak tie makan yg nie dia tanya dulu x panas ke sbb kakak tu x tahan dgn ubat panas...tu tie ceritala kat mak benda2 nie...dia pun dah nampak kesan kat tie n anak2 dia nk try jugak lah..n semlm mak n abah selsema teruk last2 tie kesian sgt tie bancuh la bg kat mak n abah...pg nie maka cakap selsema dah kering sikit n abah lak cakap selsema kering tp abah rasa tekak jd kering lak..yelah sbb abak kurang minum ayer..

2)>>Liza Harun
salam..cmne? masih alami proses pemulihan?
8:31pm
Ina Apple
X ok dh
8:32pm
Liza Harun
ohh dah ok yek..ade perubahan x?
8:33pm
Ina Apple
Rasa cm ada pda kulit n tenaga kurg penat cm dulu tp skrg sy pkl 4am dh bngun xleh nk tidur xtaw knape
8:35pm
Liza Harun
hhehe..samalah kita..sennag nk bgun solat subuh. sbb kolagen tu dah cuci2 toksin..kita penat dn letih sbb bnyk toksin. sya pon bngun jam 5..tido jam 12 mlm..dulu siang2 selalu tiur sejam dua.skrg x tido siang dh..ade je tenaga
8:36pm
Ina Apple
Klu dl lepas hbn pgi kje sy akan smbung tidur tp skrg rasa xmngantuk dh
8:38pm
Liza Harun
aahh memnag cmtu..bgus bgi husband ina mkn..kerja pon x penat .suami sya mkn memang betenaga x mengntuk lg klu keje shif mlm.
8:38pm
Ina Apple
Ok,ina nk kluar nie nntie smbung ye bye liza
8:39pm
Liza Harun
ok ina..trima kasih share testimoni


3)>>Nurul Aqma
aqma mnum skali ngn Vc y bli ngn zila.
Bdan rasa ringan...bru 3ari mnum.huhuhu...=)
btl tu dh dh kisah r hnyir...y pnting tok kshatan...^_^
Nurul Aqma
mahal dh 2 xjd pon..ati pn sakit..huhu
kak,ari ni try snap gmbr tnpa pkai bdak.nampk merah muka n pipi cm naik je...hehe...;-)hpy g 2...

8:39pm
Liza Harun
ye ke? wahhhh..leh share testimoni..hehehehehe
4)>>
Liza Harun
HYEE..yam mkn kolagne tu ok x??
ohhh btol gak tu..yam m mkn kolagne tu ok x??

6:46am
Mariam Nyowei
ok.bukan yam yg putih baby yam yang putih sbp nya menyusu bdn,kencing beraknya pun lawas..

6:47am
Liza Harun
oh ye ke? kenapa yam mkn yam x putih? hhehe..baby amik hasilnye yek?

6:49am
Mariam Nyowei
putih juga hehe..yam ni tak boleh lari dari kopi.sblm mkn kolagen yam minum kopi mak dara hehe.tu yg mkn kolagen punyam minum kopi tu.tu yg lambat hasil tu hehe(ELAKKAN MINUM KOPI DN TEH YEK )

Mariam Nyowei
yup.bdn rasa ringan kan..ya lah kak umur dah 30 thn ni kena jaga bdn hehe.jiran kak noor nya mkn kolagen turun 2 kg..



5)>>
Liza Harun
slm
dh mask ke rumpai?
ade gatal2? proses pemulihan tu
mkn je tua
2, 3 mggu je tu

1:25am
Risha Iz
w'SALAM...DAH MASAK DAH...
cuma cepat haus la kak..
gatal2 xde

1:26am
Liza Harun
kene minum bnyk air..bgus tu
minum 8 glas air
2 minggu lg rasa perubahannya'
dh brpa hri mkn?
ringgn x bdan?

1:28am
Risha Iz
akak pos saya terus rendam...esok terus masak...ok la kak...saya sapu muka nampak lain sgt...pagi2 keluar mcm minyak....saya sapu lagi nampak bersih...mkn pun dah ok..bdn rasa lain sikit..
Liza Harun
bru je mkn x smpi sminggu kn..tggu lgi 2 minggu smpai sbulan..lgi hasil yg bestt
bdan ringan, tumit dh x skit..mata x mengntuk
dulu tghri akak tidor..betahun2 tau akka do siang...skrg segar je
pagi mudah bngun

1:31am
Risha Iz
ooo patut la saya x mengantuk time ptg..pelik juga...mula2 pelik sbb haus sgt mcm puasa...tekak mcm pahit...bila minum byk air ok la..perut x lapar sgt...
Risha Iz
lawas la kak...saya sembelit dari dulu lagi..ok la..semua minuman tu saya x bole minum...selalu minum milo je...nnti saya nak blk kuantan umah kakak...saya promosi kat sana...diaorg nak saya bgtau akak...
Risha Iz
oo ok..akak pos 200 gram ke rumpai tu??? mcm byk je...saya dpt terkejut juga...mcm setengah kilo...

1:45am
Liza Harun
aahh 200gm..tu lah tahan 2 bln begntung cra pengunaanya
rendam sikit je..
Risha Iz
haha..tu la ank saya kata agar..cuci muka best la kak...rasa licin je...saya pakai safi rania gold mcm hampeh je...buang duit saya...

NAK BACE LAGI?? OK NANTI SYA SHARE LAGI PAGE KE 2 LAK .KANG PENAT LAK KAWAN2 NAK BACE.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

setiap pertanyaan boleh whatssup atau sms saya 019-8013761 terima kasih

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.