Rabu, 25 September 2013

keronsang mutiara sabah patern terbaru sempena raya haji

keronsang mutiara mix batu cat eyes pelbagai design dan warna..1 set rm 10, 1 dozen ada 12 set rm 70.pembelian borong 2 dozen ke atas freeposlaju dari sabah. patern semua boleh campor2.pada anda yang berminat untuk memulakan bisness menjual keronsang atau set perhiasan berasas kan mutiara , jangan segan2 pm/sms/whatsupp kami sekarang 019-8013761.pada yang berminat untuk buat DROPSHIT pon di alu2 kan, tiada sebarang yuran di kenakan, just hanya promosi , jual pada cust anda dengan harga anda .


















SET COLLAGEN PLUS VIT E SET KECANTIKAN MUKA DARI INDONESIA YANG BERKESAN

asslalamualaikom.. jom pakat ramai2 mencuba COLLAGEN PLUS VIT E yg super femes skrg ni. femes sbb sangat2 bekesan..harga pon sanagt2 murah dri produk lain. pada yang bermminat boleh Pm atau whatsupp saya 019-8013761 untuk oder.
grab cepat2..raya haji dh x lama lagi..jom serlahkn diri anda dengan memiliki kulit bersih beseri.
1 SET COLLAGEN PLUS VIT E RM 35 FREEPOSTAGE ..UNTK SABAH DN SARAWAK PULA TAMBAH RM 5 UNTUK KOS POSLAJU.TERIMA KASIH

1 set mempunyai krim siang dan malam serta sabun
FUNGSI:

Memutihkan wajah
Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
Mengecilkan pori-pori
Menganjalkan kulit wajah
Membuat wajah putih dan berseri

KOMPOSISI:
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM

CARA PEMAKAIAN:
Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah
Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

IBU PUTIH ORIGINAL DARI STOKIS..BOLEH MIX DENGAN KRIM MALAM DAN LOSYEN KEGEMARAN ANDA

PANAS2..BERUAP2 PANAS DAN MELETOP DI PASARAN..ANDA JANGAN LEPASKN PELUANG JOM PAKAT BELI RAMAI2 KRIM IBU PUTIH YG TENGAH HOT BETINGKEK -TINGKEK DI PASARAN.
HARGA UNTUK KRIM IBU PUTIH KEGUNAAN SEBULAN PADA KULIT MUKA HANYA RM 50 SAJA..FREEPOSTAGE KE SEMENANJUNG, UNTUK SABAH DN SARAWAK TAMBAH RM 5 UNTK KOS POSLAJU YE SAYANG..PADA BERMINAT PM LAJU KE FB, PAGE ATAU WHATSUPP 019-8013761 UNTUK ORDER

Krim ibu putih ini adalah ibu segala krim pemutih . Krim ini merupakan krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah dan badan dengan cepat.

Tiada Kesan Sampingan!




Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :

- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- sesuai digunakan pada wajah dan badan


Cara Penggunaan:
1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

Figure UP..nak kurus?? jom oder lahu2 kapsul ajaib kurus dalam masa 15 hari

Kebanyakan WANITA & LELAKI mengalami masalah ini:

1- Berat badan bertambah selepas berkahwin..
2- Berat badan bertambah selepas melahirkan..
3- Berat badan bertambah setelah tamat sekolah / belajar.
4- Berat bertambah atas faktor terlalu banyak makan.
5- Perut buncit selepas kahwin..Itu normal sebab perut sentiasa d jaga rapi..

CARI JALAN PENYELESAIAN???
1-Makan ubat kurus yg MAHAL. Dengan harapan, lagi mahal ubat, lagi cepat kurus..
2- Excersice..Bagus juga tp lambat sangat berat nak turun.Last2 mula nak GIVE UP..
3-Pergi pusat kecantikan..Jalani sesi pelangsingan.. Hurm, mesti la beratus n beribu pun ada jgak kan..
4- Control makan la...x payah makan nasi.. Selama mana mampu bertahan? Kita ni mmg jenis tekak makan nasi..
5- Makan ubat kurus tp segala jenis benda xleh makan.Kena control kaw2..Baik control sendri je..
6. Lastly, APE NI SEMUA AKU TRY AND BUAT TP BERAT X TURUN2 PUN?!! Lantak lah badan aku cmni pun. Redha jela..

TAPI ANDA HARUS INGAT!
1-Berat anda mempengaruhi KESIHATAN anda..
2-Berat anda mempengaruhi KEYAKINAN diri anda.
3-Berat anda mempengaruhi PENAMPILAN diri anda.
4-Berat anda mempengaruhi PERGERAKAN anda.
5.Berat anda juga mengundang pelbagai jenis penyakit KRONIK.

JADI, CUBA DULU PRODUK FIGURE UP!

Mengapa? Berkesan ke? Ade side effect tak? Kalau stop makan badan naik mendadak tak? Boleh turun berat ke? Berapa harga? Haaaaa................. Kami memang nak bantu anda yang masih tercari2 produk kurus nih.. Siapa xnak cantik dan sihat kan?

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:
Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma.
Membantu sistem pencernaan..

HANYA RM 45 SAHAJA FREEPOSTAGE..SABAH DAN SARAWAK TAMBAH RM 5 UNTK KOS POSLAJU. SMS/PM ATAU WHATSUPP 019-8013761 UNTUK ORDER YE



jom LIKE page saya


  1. kepada warg2 fb sekalian..berminat nak jadi ejen dropshit mutiara sabah? jom pm saya nama, alamat dn num npon atau whatsupp supaya senang di hubungi..
    untuk yang serius sahaja ye. pm atau whatsupp 019-8013761

    APA ITU DROPSHIPPING PROCESS ...Lihat seterusnya..
    Suka ·  · 
  2. Kebanyakan WANITA & LELAKI mengalami masalah ini:

    1- Berat badan bertambah selepas berkahwin..
    2- Berat badan bertambah selepas melahirkan..
    3- Berat badan bertambah setelah tamat sekolah / belajar.
    4- Berat bertambah atas faktor terlalu b...Lihat seterusnya..
    Suka ·  · 
  3. FIGURE UP
    "KAPSUL DIET YANG MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN 10-15KG SEBULAN"
    HANYA RM 45 SAHAJA FREEPOSTAGE..SABAH DAN SARAWAK TAMBAH RM 5 UNTK KOS POSLAJU. SMS/PM ATAU WHATSUPP 019-8013761 UNTUK ORDER YE.

    SANGAT SESUAI UNTUK
    org yg nak kurus tp kulit sensitif n x boleh pakai slimming product berbentuk lotion
    Nak turunkan berat badan dengan cepat & selamat
    selamat untuk ibu yg menyusu (pastikan bayi 7 bulan keatas)

    YANG PALING BEST TENTANG FIGURE UP

    Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna.
    Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna.
    Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
    Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul.
    Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.
    100% peratus bahan semulajadi..
    dah tentu halal
    Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)
    product terbaru yg hot selling! JOM DAPATKAN SEKARANG...
    Suka ·  · 
  4. PANAS2..BERUAP2 PANAS DAN MELETOP DI PASARAN..ANDA JANGAN LEPASKN PELUANG JOM PAKAT BELI RAMAI2 KRIM IBU PUTIH YG TENGAH HOT BETINGKEK -TINGKEK DI PASARAN.
    HARGA UNTUK KRIM IBU PUTIH KEGUNAAN SEBULAN PADA KULIT MUKA HANYA RM 50 SAJA..FREEPO...Lihat seterusnya..
    Suka ·  · 
  5. asslalamualaikom.. jom pakat ramai2 mencuba COLLAGEN PLUS VIT E yg super femes skrg ni. femes sbb sangat2 bekesan..harga pon sanagt2 murah dri produk lain. pada yang bermminat boleh Pm atau whatsupp saya 019-8013761 untuk oder.
    grab cepat2..raya haji dh x lama lagi..jom serlahkn diri anda dengan memiliki kulit bersih beseri.
    1 SET COLLAGEN PLUS VIT E RM 35 FREEPOSTAGE ..UNTK SABAH DN SARAWAK PULA TAMBAH RM 5 UNTUK KOS POSLAJU.TERIMA KASIH

    1 set mempunyai krim siang dan malam serta sabun
    FUNGSI:

    Memutihkan wajah
    Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
    Mengecilkan pori-pori
    Menganjalkan kulit wajah
    Membuat wajah putih dan berseri

    KOMPOSISI:
    COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP
    COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM
    COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM

    CARA PEMAKAIAN:
    Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah
    Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
    Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
    Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.
    Suka ·  · 

FIGURE UP original dari stokis kapsul kurus yang terbaik di pasaran

FIGURE UP
"KAPSUL DIET YANG MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN 10-15KG SEBULAN"
HANYA RM 45 SAHAJA FREEPOSTAGE..SABAH DAN SARAWAK TAMBAH RM 5 UNTK KOS POSLAJU. SMS/PM ATAU WHATSUPP 019-8013761 UNTUK ORDER YE.

SANGAT SESUAI UNTUK
org yg nak kurus tp kulit sensitif n x boleh pakai slimming product berbentuk lotion
Nak turunkan berat badan dengan cepat & selamat
selamat untuk ibu yg menyusu (pastikan bayi 7 bulan keatas)

YANG PALING BEST TENTANG FIGURE UP

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna.
Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna.
Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul.
Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.
100% peratus bahan semulajadi..
dah tentu halal
Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)
product terbaru yg hot selling! JOM DAPATKAN segera jangn segan2.
Gambar: FIGURE UP
"KAPSUL DIET YANG MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN 10-15KG SEBULAN"
HANYA RM 45  SAHAJA FREEPOSTAGE..SABAH DAN SARAWAK TAMBAH RM 5 UNTK KOS POSLAJU. SMS/PM ATAU WHATSUPP 019-8013761 UNTUK ORDER YE.

SANGAT SESUAI UNTUK
org yg nak kurus tp kulit sensitif n x boleh pakai slimming product berbentuk lotion
Nak turunkan berat badan dengan cepat & selamat
selamat untuk ibu yg menyusu (pastikan bayi 7 bulan keatas)

YANG PALING BEST TENTANG FIGURE UP

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna.
Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna.
Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul.
Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.
100% peratus bahan semulajadi..
dah tentu halal
Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)
product terbaru yg hot selling! JOM DAPATKAN SEKARANG...

Sabtu, 21 September 2013

Laluan keretapai paling bahaya di dunia

samapai kini laluan keretapai ni masih lagi di gunakan..waduh2..camno tu..??



kalau anda..berani ke nak naik keretapi camni?





hahhaha..sekali tengok dah mamcam jambatan gantung lah pulak.




kita seharusnya bersyukur jadi rakyat malaysia, tinggal di malaysia kerana kerajaan betol2 prihatin pada rakyatnya..

REALITI KEHIDUPAN DI SYIRIA

Realiti di Syria.

Sebuah keluarga sedang cuba menarik bakul berisi makanan secara senyap-senyap agar tidak dilihat penembak tepat Syiah
 — (betapa seksanya mereka hanya untuk mengisi perot  kemungkinan mereka bila2 masa terkena tembakan rejim syria lahanat.)
Keadaan di sebuah pasar di Syria yang musnah akibat serangan yang dilakukan oleh tentera rejim. Hasbunallhiwani'malwakiil. — 



Tidurlah wahai bidadari moga dikau berbahgia di syurga



Ada apa lagi yang masih tinggal di ladang kecilnya itu.. kebanyakan pokok-pokok yang telah mati kerana gas kimia dalam serangan kimia oleh Rejim Assad ..setiap kali saya berdiri bersama beliau di hadapan salah satu daripada pokok-pokok aprikot dia akan menarik nafas dalam dan mengeluh kemudian berkata "Saya telah menjaga mereka(tanaman aprikot) seperti anak-anak saya sendiri, mungkin suatu hari nanti Assad akan mengidamkan untuk makan aprikot dan bahawa dia mendapati tiada lagi buah aprikot yang tinggal .."

Dia teringat puluhan jiran tetangganya yang terbunuh dalam serangan, dan yang menyebut nama nama mereka satu persatu, setiap seorang daripada mereka yang terbunuh dalam serangan dan beliau menangis... kemudian dia berhenti menangis ..kemudian dia menangis lagi ...semua anggur dan beliau aprikot pokok,adalh hasil usahanya selama 70 tahun beliau bekerja keras di ladang .. Dia masih berasa sedih untuk membuang saki-baki buah-buahan di ladangnya kerana khuatir telah tercemar dengan bahan kimia ...

Dia masih ingat kematian lembu yang disayanginya dan meratapi kehilangannya seperti seorang penyair menangisi pemergian orang yang dicintainya ... terdapat dua pokok mati kekuningan.. mata saya terpandang ke atas kedua-dua pokok itu dan saya berkata kepadanya, "kedua-dua juga mati akibat gas kimia, kan?!" ... Satu soalan yang mana saya telah tidak begitu menanti jawapan... Tetapi saya terkejut apabila dia menjawab, "Tidak sayang saya, mereka mati sebelum serangan kimia, kita tidak mahu menuduh sesiapa"

Adakah anda percaya bahawa?! Rejim Assad membunuh segala-galanya dalam ladang, semua ketidakadilan dan kekejaman ini Assad lakukan kepada dia, tetapi dia tidak mahu berbohong apabila terdapat dua pokok telah mati sebelum serangan.. meskipun dia boleh berkata ia adalah disebabkan rejim Assad ... Bagaimana jujur seorang lelaki tua ini beliau memiliki hati yang baik ...

Gambar anjing yang mati bergelimpangan di bawah pokok di kawasan Zamalka, di mana senjata kimia telah digunakan oleh rejim Assad, Syria . Dipetik melalui New York Daily News. 


Dan apabila hidup memaksa kita melakukan segalanya..
Bashar menghabiskan masa selama 50 tahun menyeksa rakyat Syria. Dan mengambil masa 3 tahun untuk menghapuskan rakyatnya sendiri.

Maka anak kecil ini nekad memulakan untuk menawarkan khidmatnya kepada revolusi Syria. Beliau mula bekerja sebagai mekanik kepada mujahideen FSA. Terima kasih saudaraku.




Kanak-kanak kecil ini bukanlah seorang penjenayah!

Rejim Bashar telah menggunakan senjata kimia (bom Napalm) untuk membunuh anak ini.



Tak terucap dengan kata-kata !
Seorang kanak-kanak lelaki membersihkan darah syuhada' ahli keluarganya



KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-Whatsupp 019-8013761 @ mesej FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN melalui vWhatsupp atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI