SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70

SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-PM DI PAGE @FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN
melalui email, mms atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI

Selasa, 21 Oktober 2014

mutiara sabah harga borong

Keronsang mutiara sabah harga borong rm70 sedozen. Kesemua patern bole di campor2.
Sms@whatsupp 019-8013761 untuk sebarang pertanyaan.









jam tangan mutiara sabah borong

Jom cuci2 mata tengok koleksi jam mutiara dan gelang mutiara comel2 design terbaru.
Harga jam terkini rm 30 seutas.klau amik borong bnyk2 harga lagi murah. Caj postage rm9 .

Manakala harga gelang mutiara dan kristal  yang gold  rm 20  seutas.yang silver rm 18 seutas. Saya jual harga borong ye.hrga runcit biasa jual rm25.nk clearkn stok saya juai ikut harga borong.
Nak oder sms/whatsupp 019-8013761 ye












Jumaat, 3 Oktober 2014

pemborong mutiara sabah

Assalamualaikom..nak mutiara cantik2?? Tak perlu datang ke sabah,skrg semua dah senang dan mudah hanya berurusan dalam talian ,sms,whatsupp dan facebook je.   Ok saya nk promote dulu ye.hehehe.selain minat masak nemasak ni,saya pon minat aktiviti  kraftangan .alhamdulilah skrg saya dah buat sendiri perhiasan2 mutiara dan kristal ni.dulu2 masa start bisnes saya hanya beli je dengan pemborong lain,harga dulu2 pon agak mahal.al.maklum lah beli dan jual semula.alhamdulilah skrg dah  pndai buat sendiri harga2 perhiasan mutiara pon dah dapat jual murah.pada pengunjung2 yg nak memborong..boleh lah sms/whatsupp saya 019-8013761 liza.lagi senang berurusan di whatsupp @fb saya boleh tengok patern2 terkini..add ye fb saya liza mutiara sabah.ok pnjng lak saya beceloteh..jom cuci2 mata tgok perhiasan2 mutiara saya.murah2 je ye..keronsang harga yg single  ni hnya rm55untuk sedozen ada 12 unit.hrga untk full set ada pin bahu kiri kanan ni hnya rm 70 je ada 12 set.kesemua design2 ni boleh di campor2.











khasiat kolagen rumpai laut


20 Kebaikan Khasiat Rumpai Laut Sabah (Kolagen Asli) - Kesihatan | Sejak kebelakangan ini ramai pengguna kecantikan mencari kolagen. Berikutan itu, kami memberikan beberapa khasiat atau kebaikan kolagen itu sendiri. Yang penting pastikan ia kolagen yang asli dari sabah..


Antara kebaikannya:

  • Kajian menunjukkan rumpai laut ini mampu mengurangkan gejala osteoarthritis sebanyak 15 %
  • Merendah kolesterol & baiki peredaran darah
  • Buang toksin & bahan radikel bebas
  • Mencegah kanser
  • Mengandungi alginate yang dikatakan mampu
  • Meningkatkan metabolisme
  • Meminimum peningkatan berat badan
  • Mengurangkan masalah kulit seperti ekzema & psoriasis
  • Mengandungi seanol iaitu antioksidan yang mampu
  • Merangsang tenaga & kecergasan mental
  • Mengandungi lignan yang dikatakan mampu mengembali semula corak tidur & mengurangkan 'hot flushes' pada wanita menopaus
  • Dikatakan berkesan merawat sakit jantung
  • Sisa tapisan dari air rebusan boleh dijadikan masker untuk kulit yang lembap, licin & cerah
  • Menguat sistem keimunan,sistem abdomen & pelihara kalenjar tiroid
  • Mengurang penuaan pramatang seperti kedutan/kulit kendur
  • Mengurangi selulit
  • Mengurang sakit bahu & belakang
  • Merawat gout
  • Meningkatkan fungsi penghadaman/pencernaan, merawat gastrik
  • Menstabilkan kandungan gula dalam darah (kencing manis)
  • Merangsang penghasilan sel-sel baru kulit,
  • Menyembuhkan luka
  • Memberikan rasa kekenyangan (diet)

keronsang murah

Kami menjual perhiasan mutiara dari sabah dengan harga runcit dan borong yang sangat murah dan mampu milik .nak tengok koleksi2 perhiasan mutiara whatsupp kami ye di  019-8013761(liza mutiara sabah)

Keronsang di bawah ni ready stok sekotak rm55 je.x de pin bahu .yg single.






mutiara sabah)

Khamis, 2 Oktober 2014

mutiara sabah

Assalamualaikom..nak mutiara cantik2?? Tak perlu datang ke sabah,skrg semua dah senang dan mudah hanya berurusan dalam talian ,sms,whatsupp dan facebook je.   Ok saya nk promote dulu ye.hehehe.selain minat masak nemasak ni,saya pon minat aktiviti  kraftangan .alhamdulilah skrg saya dah buat sendiri perhiasan2 mutiara dan kristal ni.dulu2 masa start bisnes saya hanya beli je dengan pemborong lain,harga dulu2 pon agak mahal.al.maklum lah beli dan jual semula.alhamdulilah skrg dah  pndai buat sendiri harga2 perhiasan mutiara pon dah dapat jual murah.pada pengunjung2 yg nak memborong..boleh lah sms/whatsupp saya 019-8013761 liza.lagi senang berurusan di whatsupp @fb saya boleh tengok patern2 terkini..add ye fb saya liza mutiara sabah.ok pnjng lak saya beceloteh..jom cuci2 mata tgok perhiasan2 mutiara saya.murah2 je ye..keronsang harga yg single  ni hnya rm55untuk sedozen ada 12 unit.hrga untk full set ada pin bahu kiri kanan ni hnya rm 70 je ada 12 set.kesemua design2 ni boleh di campor2.








pemborong mutiara sabah

Mari pakat2 tengok design2 terbaru perhiasan mutiara sabah .hrga murah2 dan amat2 bepatutan. Pm kami ye untuk sebarang pertanyaan.lagi senang kita berwhatsupp2 .hehe.019-8013761 .