SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS

SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS
keronsang liza mutiara sabah

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-Whatsupp 019-8013761 @ mesej FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN melalui vWhatsupp atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI

Isnin, 19 November 2012

KEBAIKAN KOLAGEN YG HARUS ANDA TAHU.

( kredit suplier rumpai laut  pemilik pic ini, tq )


Kelebihan menggunakan kolagen asli ini, selain harganya yang jauh lebih murah dan bebas kimia, serta dapat dipelbagaikan rasa apabila diambil bersama minuman kegemaran, ia juga memiliki 
keistimewaan untuk dibuat masker wajah.

Caranya, cuci bersih wajah dengan sabun pembersih dan bilas.Lebih elok jika diwapkan wajah dengan air suam selama 10-15 minit bagi membuka liang2 pori kulit, kemudian baru 
sapu gel kolagen ini di serata wajah dan leher. Biar ia kering sebelum dibersihkan atau boleh dibuat tidur semalaman sebelum dicuci esok pagi. Ia pantas serap, tidak melekit atau berbau. Hasilnya pori2 kulit wajah lebih halus, lembut, anjal dan cerah. Amalkan selalu untuk hasil yang lebih menawan.

Selain penyediaan masker wajah asas ini, anda juga boleh mencampurkan nya dengan bahan lain mengikut kesesuaian jenis kulit. Contohnya untuk kulit berminyak, sebatikan gel kolagen ini bersama sebiji tomato ranum yang dibuang biji dan kulit serta dilenyek halus. Campuran ini kemudiannya disapu pada wajah dan dibiar kering selama 20-25 minit sebelum dibersihkan. Ia mampu mengimbangi pengeluaran minyak berlebihan selain menjadikan kulit lebih halus dan bersih.kalau suka, boleh juga di camporkan dengan madu lebah asli untk hasil yg lagi power.

Bagi mereka yang berkulit normal pula, campuran madu bersama gel kolagen ini lalu dibuat masker wajah, akan membuatkan kulit mereka tampak lebih berseri, segar dan bercahaya.

Manakala bagi yang berkulit kering, boleh cuba mencampurkan gel kolagen ini dengan susu tepung atau jus lemon bagi mengembalikan kelembapan kulit dan membuatkan anda tampak lebih muda dengan melambatkan tanda2 penuaan lain.dah x perlu lagi nak pakai produk mahal2 di pasaran yg kita dh tau sememangnya dh di cmpurkn macam2 bahan untk di jadikn krim.gunakan rumpai laut asli mentah tanpa was was.di pntau oleh kementian kesihatan malaysia cara2 peternakannya.

Walau bagaimana pun, pengambilan kolagen ini sebagai pemakanan tambahan setiap hari akan memberikan kesan langsung terhadap kesihatan dalaman diri anda secara keseluruhan, dan akan terserlah di luaran melalui wajah serta kulit badan yang tampak
segar dan berseri dari hujung rambut ke hujung kaki.

bukan tu saja..sangat sesuai di makan oleh kanak2 untk mendapatkn antibodi yg kuat dan warga2 emas untk memulihkn sakit2 sendi dan memberikan kesegaran .pada yang dah makan serta mendapat hasil yg bagus, boleh lah sharekan TESTIMONI .sbb ramai yg x tau apa fungsinya kolagen rumpai laut, ia bukan UBAT atau PRODUK,

boleh di catogerykan sepupu lah kepada AKAR KAYU, hasil sumber alam yang baru dapat di hidu oleh para2 saintis. klu dulu2 akar kayu di jadikan ubat untuk merawat sakit2 sendi, memulihkan tenaga , sekarag apa lagi, jom cuba kolagen rumpai laut sabah yg dh terbukti keberkesanannya dn bebas dri bahan2 kimia serta murah. sms sya 019-8013761 untk order ye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

setiap pertanyaan boleh whatssup atau sms saya 019-8013761 terima kasih

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.