SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70

SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-PM DI PAGE @FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN
melalui email, mms atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI

Khamis, 13 September 2012

kerepek jejari ketam crabstik

ini lah jejari ketam , pasti kan beli yg halal yea..rm 3.90 1 pack ade dlam 16 pcs

crabstik yang telah di hiris nipis dan di siat2

selain di camporkn tepong beras, boleh di tambah2 kan dengan tepong kfc, tepong jagung , serbuk cili, serbuk lada sulah dan serbuk kunyit..ikut kreativiti ..

saya buat sikit, maka goreng pon sikit2 ler.hhehehee

Taraaaaaaa..dah siap pon.boleh kudap2 sambil layan hindi ke korea ker..ok lupa lak nk bagitau resepinye..ini resepinye ye yg saya olah sendiri hasil tunjuk ajar rakan fb, shasha Rahmat,TQ sis.

resepinya:

3 paket crabstik
6 susu tepong kfc pedas( klu suka pedas)
4 sudu tepong beras
3 sudu tepong jagung
(kalau nak guna tepong beras je pon boleh tak perlu letak garam dn pak aji sbb dh semulajdi masin crabstik tu)
minyak mkan secukopnya

caranya:
cuci bersih crabstik
potong nipis2 dn cakar ayam, pastu masukkn semua tepong dna gaul rata.
panaskn minyak dan goreng hingga masak dgn api sederhana kecil.ikut suka nak garing ke.
sejukkn dn simpan dlm balang, boleh makn kudap2 sambil tgk tv.

(kalau nak letak tambahkn daun akri ke, kacang tanah ke..dan nak pedas lagi tambahkn serbuk lada, baru kick) ikut kreativiti yeaa.

resepi asal oleh shasa rahmat tp dah di olah semula oleh saya.selamat mencuba

2 ulasan:

  1. Salam perkenalan... GD follow yer.. kalau sudi jemput follow GD pula. GD dah try wat kerepek ni.. not bad.. tq for de resepi.. minta halal ye GD sharekan di blog GD..

    BalasPadam
  2. WASSALAM...OK SAYA FOLLOW JAP LGI.WAHH BEJAYA jugak akhirnye wat kerepek ketam ni..lagi 1, fish cake pon boleh buat kerepek, cume kene hiris nipis2 sikit..tu idea anak bujang saya.rasa mcm keropok lekor lak.

    BalasPadam

setiap pertanyaan boleh whatssup atau sms saya 019-8013761 terima kasih

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.