Selasa, 26 Februari 2013

kolagen rumpai laut AA dan AAA

Mengapa perlu pilih Gred AAA & AA?- Kandungan kalogen yang lebih tinggi.- Kadar penggunaan/ketahanan yang lebih lama. 100 gram boleh diguna 1 bulan ..
hanya rm 20 je sebulan untuk 1 paket
Sedikit info berkenaan khasiat rumpai laut:-Rumpai laut merupakan alga yang mempunyai kandungan magnesium, vitamin A,C dan E, kalsium yang berfungsi untuk melembutkan kulit, menguatkan jaringan sel kulit, membaiki serta membina sel kolagen dan elastik kulit. Rumpai laut merupakan bahan yang sesuai dan dapat diterima oleh badan dengan mudah sebab badan manusia sendiri terdiri daripada >50% air.
 Bahan rawatan yang berasaskan tumbuhan laut tidak menimbulkan kesan sampingan bagi mereka yang memiliki kulit sensitive. 
mengandungi enzim dan antioksidan yang merupakan imunisasi dalam mengatasi pencemaran, sinar matahari dan melambatkan proses penuaan kulit. Ianya juga dapat membersihkan tubuh dari racun, pembuangan najis dengan lancar, anti kanser dan dapat menurunkan kolesterol. Ringkasnya kalogen ini sangat berkhasiat untuk kesihatan dalaman & luaran tubuh badan kita.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

setiap pertanyaan boleh whatssup atau sms saya 019-8013761 terima kasih

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-Whatsupp 019-8013761 @ mesej FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN melalui vWhatsupp atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI