SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS

SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS
keronsang liza mutiara sabah

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-Whatsupp 019-8013761 @ mesej FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN melalui vWhatsupp atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI

Ahad, 19 Disember 2010

yong tau fu



resepi yong tau fu:
fishball dn fish kek serta tauhu.( ikot suka nk buh yg lain2)
kangkung ( d celur dgn ir panas mendidh skejap)
kacang tanah d tumbuk
bijan d goreng

bahan kuah:
5 sudu kicap manis (sye gune yg tamin dn adabi)
5 sudu gula merah
sdikit belacan( d tumbuk dgn lada api)
2 sudu lada kering yg d kisar
1 sudu lada api ( nk pedas)
3 cwan air rebusan ikan bilis ( sye gune 1 kiub ikan bilis maggie je+ air 3 cawan)
air asam jawa stengah cwan
gula pasir 4 sudu
garam sdikit
minyak untuk menumis
2 sudu sos tiram
3 sudu tepong ubi /kanji ( untuk memekatkn.last dkt nk siap bru buh)

caranye:

tumis lada api dn cili kering serta masukkn air rebusan ikn bilis @ kiub ikn bilis dgn 3 cwan air.kemudian msukkn gula merah. sos tiram.garam,gula ,kicap,air asam jawa.bila mendidih msukkn tpong kanji yg d camporkn dgn air tadi dn biarkan mendidih.dn dh msak boleh lah d mkn dgn fish ball nk mkn dgn buah2 wat mcm rojak buah pon bleh.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

setiap pertanyaan boleh whatssup atau sms saya 019-8013761 terima kasih

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.