Ahad, 16 Mac 2014

rahsia sihat dengan produk terhebat RX crystal

Gambar: Call me now..0195000467
Rx-crystal ialah satu bahan elemen asas yang menggunakan sumber alam semulajadi seperti garam, gula dan air. Ianya di proses sehingga menjadi satu bentuk  atau pola yang bertindak sebagai rujukan kepada stemcell (stem cell) atau sel tunjang untuk penjanaan sel seterusnya dan mampu melahirkan pelbagai jenis sel di dalam sistem badan manusia.
RX-Crystal-double-stemcell-dr-nordin-darus
Mengikut kajian alamtologi, sel tunjang bertindak sepertimana air dan tidak mempunyai bentuk yang khusus. Proses kewujudan dan ketulenan sel tunjang masih lagi menjadi tanda tanya kepada ilmu perubatan masa kini dan kosnya terlalu tinggi.
Pada hakikatnya, pelbagai penyakit dapat di sembuhkan degan pengkajian alam semulajadi dan pengaplikasian proses sel tunjang (stem cell) itu sendiri.
Perubatan konvensional hanya menghapuskan simptom dan bukannya punca masalah. Rx Crystal bertindak sebagai proses pemetaan (agen rujukan) yang menjadi cermin untuk duplikasi menjana sel-sel baru. Pada peringkat awal, antigen/pola asing akan di leraikan sepenuhnya. Kemudian, bahagian yang berfungsi akan bergabung untuk menghasilkanstem cell yang sihat.
Rx Crystal di hasilkan melalui dua proses yang di sebut, proses lerai dan proses gabung. Proses pengeluaran sel ini banyak bergantung kepada maklumat yang sampai ke stem cell. Sekiranya berlaku pencemaran “signal” – pemakanan tidak betul, udara tercemar, bahan-bahan toksik atau faktor genetik itu sendiri – maka stem cell juga akan mengeluarkan sel-sel yang tercemar. Sel yang tercemar inilah yang menyebabkan masalah kesihatan dan menyebabkan badan kita sakit dan membuatkan badan tidak mampu melawan penyakit.
Rx Crystal bertindak ke atas stem cellStem cell adalah ibu sel di dalam tulang sum sum.Stem cell mengeluarkan sel setiap hari dalam kuantiti yang banyak bagi mengantikan sel-sel yang sudah mati dalam tubuh badan.
rx-crystal-ilmu-stemcell
Apakah fungsi utama Rx Crystal ?
Fungsi utama Rx Crystal alalah untuk memberikan “signal” semulajadi yang tidak tercemar kembali kepada stem cell dan sejurusnya melahirkan sel-sel baru yang sihat.
Terdapat banyak testimoni daripada pengguna yang telah sembuh dari penggunaan Rx Crystal, di antaranya :
Zainah Osman, 58 tahun dari Singapura yang mengalami tumor otak dan terdapat benjolan di kepala. Selepas 2 minggu mengamalkan Rx Crystal , benjolan telah mengecutkan.
Mazian, 28 tahun dari Johor pula mempunyai batu hempedu yang perlu di bedah telah di batalkan selepas sebulan menggunakan Rx Crystal. Setelah di scan di dapati ianya telah hancur dan tidak dapat lagi di kesan melalui scan radiologi.
Hajah Khumairah dari Selangor pula memberitahu yang suami beliau kemalangan dan mengalami keretakan tulang yang teruk serta tekanan darah tinggi yang meningkat naik. Selepas mengamalkan Rx Crystal keadaan suami beliau semakin pulih dan di benarkan keluar dari hospital.
Rachel Yip , 42 tahun dari Negeri Sembilan mengalami masalah batuk kronik selama berbulan-bulan. Setelah mengamalkan Rx Crystal selama 10 hari, batuk sudah hampir pulih seperti sediakala.
Terdapat banyak lagi testimoni produk yang telah di perolehi.
Terbukti berkesan , dengan menggunakan RX-Crystal selama sehari , batu karang berjaya dikeluarkan ,

Apa tunggu lagi , hubungi Mas - 0139773054 untuk keterangan lebih lanjut
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

setiap pertanyaan boleh whatssup atau sms saya 019-8013761 terima kasih

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-Whatsupp 019-8013761 @ mesej FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN melalui vWhatsupp atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI