SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS

SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS
keronsang liza mutiara sabah

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-Whatsupp 019-8013761 @ mesej FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN melalui vWhatsupp atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI

Ahad, 24 Ogos 2014

keronsang murah

Alhamdulilah ...masih di berikan kesihatan yg baik hari ni. Ye  kah kan, lepas2 raya ni bnyk kawan2 dan saudara mara ada kn rumah terbuka..bermacam2 juga juadah yg di sedia kan.emm smua sedap2 belaka lgi2 ada rendang dan nasi himpit beserta kuah sate..tu memang febret saya dan anak2.  Esok pula pihak sekolah ank saya d smk sanzac akan ada kn jamuan rumah terbuka, setiap pelajar mesti bawa makanan..x kira lah kuih2 @ nasi ank bujang saya awal2 lgi dh tempah suruh buat nasi himpit dan rendang daging.hari ni stanby lh pitong2 daging. Awal pagi esok dah kena betkang kat dapor.
Alhamdulilah..kerja2 buat keronsang smua dah setel. X lah kelam kabut nak siap2 kn oprasi rendang daging.anggaran 2 kilo je sya buat.
ok jom cuci2 mata tgok keronsang mutiara,ibu loket dan cat eyes yg saya dan ank bujang siap kan dari jumaat tu.hehe.ank bujang pon saya dah ajar kn kemahiran kraf2 tangan ni. Sementara nk tunggu spm tahun depan..boleh lh dia tolong2 sya bisnes.
harga keronsang ni sedozen ada 12 set borong rm 70.caj poslju nya rm 6.kalau amik banyak2 lebih dari 2 dozen ..free poslaju. Saya kira discoun lah tu caj pos. Cust2 hnya byr hrga keronsang je.caj pos saya tanggung













Tiada ulasan:

Catat Ulasan

setiap pertanyaan boleh whatssup atau sms saya 019-8013761 terima kasih

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.