Ahad, 3 Jun 2012

Suri rumah rayu simpati orang ramai bantu anak jantung berlubangMansor Abd. Rahman (dua dari kiri) memeriksa keadaan Adiruth Ai Khim sambil diperhatikan oleh Boon Som Inong (kiri) dan Kanya Anant di Sik, Kedah, semalam.
SIK 3 Jun - Seorang suri rumah, Kanya Anant, merayu simpati orang ramai menghulurkan sumbangan bagi membolehkan bayi lelakinya, Adiruth Ai Khim, berusia lapan bulan menjalani pembedahan jantung berlubang yang dialaminya sejak lahir.
Kanya, 28, dari Kampung Kubang Kesom di sini berkata, dia terpaksa menagih simpati orang ramai untuk mencari sumber kewangan bagi merawat penyakit anak tunggalnya itu.
Bagaimanapun, katanya, jumlah sebenar kos pembedahan itu sehingga kini belum diketahui kerana masih menunggu maklumat lanjut daripada pakar perubatan.
Menurutnya, pada masa sama, anaknya itu perlu menjalani pemeriksaan dan rawatan di sebuah hospital swasta di Pulau Pinang.

1 ulasan:

  1. terjumpa info ni, pasal jantung berlubang… sharing is caring :) - Bayi Jantung Berlubang

    BalasPadam

setiap pertanyaan boleh whatssup atau sms saya 019-8013761 terima kasih

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-Whatsupp 019-8013761 @ mesej FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN melalui vWhatsupp atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI