SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS

SET KERONSANG HARGA BORONG RM 70 TIDAK TERMASUK KOS POS
keronsang liza mutiara sabah

KALAU DAH BEKENAN, JOM ORDER

Jom Shopping di facebook..
Pilihan di tangan anda.
Pilih,order,beli dan guna.
CARA-CARA ORDER
1-PILIH BARANG
2-Whatsupp 019-8013761 @ mesej FB
@ SMS SAYA 019-8013761
3-DAH TRANSFER..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN melalui vWhatsupp atau pon sya chek terus di internet banking
4-SAYA TERIMA DUIT..BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER.
JIKA ANDA TRANSFER DARI BANK LAIN KE BANK LAIN CONTOH CIMB - MAYBANK.. SILA SERTAKAN RESIT/ BUKTI PEMBAYARAN.. SEBAB INI AKAN MENGAMBIL MASA 3 HARI BEKERJA BARU MASUK BANK SAYA..KEMUDIAN BARU SAYA AKAN PROCEED ORDER YEA
5-LEPAS TU BARU SAYA POS
6- LEPAS POS SAYA AKAN SMS NUM TRACKING POS LAJU
DAN UPDATE DI WALL FB
untuk cek status brang anda blh cek di sini k >>http://www.poslaju.com.my/track.aspx << .. just masukkan tracking num anda.. ^^TERIMA KASI

Selasa, 7 Jun 2011

kek keju blueberry

Cheese cake kukus( saya bakar secara steam bath)

Bahan-bahannya
3 biji telur(putihnya dn kuningnye di asingkan yek)
100 gm gula halus d blender
50 gm tepung (anggaran 3 sudu besar je)
250 gm cheese cream
125 ml whipping cream jenama Anchor atau jenis non diary whiping krim..dua2 dh penah guna ok gak.
Essen vanilla(nak letak jus lemon ke jus sunquitc pon boleh)
Cara-cara; 
1) putar putih telur bersama separuh gula hingga setengah kental.
2) putar cheese dgn setengah gula lagi hingga gula hancur.
3) masukkan telur kuning,whipping cream,tepung dan essen.
4) tuangkan adunan putih telur tadi,kaup balikkan guna senduk ke spatula lgi bagus
5) sapukan acuan dgn sedikit minyak.masukkan bhn dan kukus selama 40 – 45 minit.
(saya tak penah kukus cume bakar secara stam bath..letakkn air panas ke dalm loyang besar pastu bru letakkn loyang yg ade adunan kek ni bakar sejam je)
pastu dh sejuk hiaskn dgn toping blueberry dan ape2 toping lah spaya nmpk cntk
k

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

setiap pertanyaan boleh whatssup atau sms saya 019-8013761 terima kasih

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.